Ξενοδοχείο Ριβιέρα
     
     
   
     
     
     
     
  Τοπικό Ευρετήριο  
Άδειες Λειτουργίας EOT
MHTE: 0829K011A0037300
 

Καλώς ήρθατε στις Μπενίτσες

HOTEL RIVIERA
 
Μπενίτσες, Κέρκυρα, TK 49084  
 
 

Corfu Reviera Ξενοδοχειο

Το ξενοδοχείο Ριβιέρα βρίσκεται στο νότιο συγκρότημα της Κέρκυρας και συγκεκριμένα σ' ένα από τα ομορφότερα παραθαλάσσια χωριά του νησιού, στις Μπενίτσες 12χλμ από τη πόλη της Κέρκυρας. Πρόκειται για ένα οικογενειακό ξενοδοχείο 5μ. μόλις από την παραλία και 200μ. από το κέντρο του χωριού.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Παροχές:barcafe ac minibar restaurant tv
Κατηγορία:
Αριθμός Δωματίων: 15
Περίοδος Λειτουργίας: oλο το Χρόνο

 

 

1
Το ξενοδοχείο Ριβιέρα βρίσκεται στις Μπενίτσες, ένα απο τα πιο γραφικά παραθαλάσσια χωριά της Κέρκυρας.Μόλις 5μέτρα από την παραλία,το ξενοδοχείο είναι ανοικτό όλο το χρόνο. Το ξενοδοχείο διθέτει 15 δωμάτια όλα με κλιματισμό,δορυφορική τηλεόραση,μπάνιο και μπαλκόνι. Στο κάτω μέρος του ξενοδοχείου υπάρχει μπαράκι με υπέροχη θέα στη θάλασσα, αρκετό χώρο για παιδιά και ψυχαγωγικά παιχνίδια. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο κλιματισμός,η τηλεόραση και οι θυρίδες ασφαλείας. Οι προσιτές τιμές που προσφέρει το ξενοδοχείο Ριβιέρα κάνουν την διαμονή σας ακόμα πιο ευχάριστη.

ΜΠΕΝΙΤΕΣ
Το χωριό Μπενίτσες προσφέρει στους επισκέπτες του το μοναδικό συνδιασμό βουνού-θάλασσας,τις καθαρές παραλίες(γαλάζια σημαία), πολλά παραδοσιακά καταστήματ(καφέ,μπάρ,ταβέρνες), αρχαιολογικούς χώρους,μουσείο θαλάσσης,δωρεάν δημοτικά πάρκινγκ, συχνή αστική συγκοινωνία(30 λεπτά στη πόλη της Κέρκυρας),σταθμό ταξί, παιδική χαρά,φαρμακείο,ιατρείο καθώς και σχολή θαλασσίων σπορ(ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο).

2

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

  • Πόλη 12χλμ
  • αεροδρόμιο 10χλμ
  • λιμάνι Κέρκυρας 14χλμ
  • στάση λεοφωρείου 50μ
  • παραλία 5μ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Διευθινση Ξενοδοχειου
ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
Τ.Κ 49084
ΤΗΛ.+30 26610-72004
ΦΑΞ.+30 26610-72396
Ε-mail. Vaso@corfuriviera.gr
Web Site: http://www.corfuriviera.gr

Κεντρικό λιμεναρχείο Κέρκυρας για δρομολόγια πλοίων της γραμμής Ηγουμενίτσας-Κέρκυρας 26610-32655
 
 
 
Designed and hosted by IT